Awareness-træning gør dig skarp til at opdage it-sikkerhedsangreb

Bliv opdateret hver måned med nye videoer. Så er du og dine medarbejdere forberedt på tidens største trusler mod din it-sikkerhed.

c

Nem og overskuelig it-sikkerheds-træning

  • Der kommer hele tiden nye trusler, som kan ramme din arbejdsplads gennem medarbejdere. Med awareness-træning sikrer du dig, at alle medarbejdere er gjort opmærksomme på mulige trusler. Gennem korte og relevante videoer, som er bygget op som reklamer skaber vi awareness uden at det går ud over produktiviteten. Med over 25 forskellige emner, får vi videoer af vores partnere, som ligger vægt på at lave deres træning underholdende og fangende.
  • Gennem os vil I kunne få rådgivning, support og hjælp til opsætning. Samtidigt vil I kunne have en løbende dialog med os omkring træningens relevans, og hvor jeres fokus bør være i forhold til jeres it-sikkerhed. Vi har også mulighed for at teste jeres medarbejders sikkerheds niveau gennem vores phishing kampagne som du kan læse mere om her.

 

Sådan fungerer det

Udvælg et progam selv, eller få hjælp til at vælge det rette.

Opsæt medarbejderes mail, og få samtidigt software til at holde øje med hvor langt de er.

Alle medarbejdere får månedentlige mails, på deres arbejdsmail med korte videoer.

Awareness om cyber security og jeres generelle sikkerhed stiger, i tagt med at medarbejdere ser videoerne, og svarer på tilhørende spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Åbningstider

M-F: 09:00-16:00
L-S: Lukket

Ring til os

+45 73 70 81 18

Har du spørgsmål?

Åbningstider

M-F: 09:00-16:00
L-S: Lukket

Ring til os

+45 73 70 81 18

© 2022  Omnisec ApS, CVR 40657908

Privatlivspolitik